FAQ

Freelance, wat houdt dat in?

THE EGG is een professional op het gebied van marketing die zelfstandig werkt en op projectbasis wordt ingehuurd door jou als ondernemer om verschillende marketingtaken uit te voeren. De taken kunnen variëren afhankelijk van de behoeften.

Wat is het voordeel van een freelancer als THE EGG?

Over het algemeen biedt een freelance marketeer flexibiliteit, expertise en kostenbesparingen voor jou als ondernemer, zeker wanneer je geen fulltime marketingpersoneel in dienst kunt nemen maar wel behoefte hebt aan gespecialiseerde vaardigheden voor bepaalde projecten.

Waar kan ik de leveringsvoorwaarden van THE EGG vinden?

De leveringsvoorwaarden van THE EGG staan op de website www.thegg.nl onder de tab 'Contact'.

Wat kost de dienstverlening van THE EGG?

Afhankelijk van de opdracht wordt het uurtarief van THE EGG besproken. Richtprijs is €95,- p/uur ex BTW en reiskosten (€0,23 p/kilometer).

Waarover geeft THE EGG marketing advies?

THE EGG geeft deskundig advies over marketingstrategieën, tactieken, tools en trends om jou als ondernemer te helpen je marketingdoelstellingen te bereiken.

Wat valt onder strategische planning?

Advies over de marketingstrategie van een bedrijf (merk, product, dienst of concept), inclusief het identificeren van doelgroepen, product markt combinaties (PMC’s) en de positionering.

Wat is positionering?

Dit is de manier waarop een merk (bedrijf, product, dienst of concept) wordt gepositioneerd in de perceptie van de afnemer/eindgebruiker ten opzichte van concurrenten. Positionering omvat het creëren van een specifieke plaats in het hoofd en hart van de afnemer/eindgebruiker die het merk (bedrijf, product, dienst of concept) onderscheidt van de concurrent omdat het een eigen, bij voorkeur unieke waardepropositie biedt.

Wanneer is positionering effectief?

Wanneer een merk (bedrijf, product, dienst of concept) in staat is om zich te onderscheiden van concurrenten, een emotionele band op te bouwen met afnemer/eindgebruiker en een duurzaam concurrentievoordeel weet te behalen.

Wat wordt bedoeld met een waardepropositie?

Dit is de unieke waarde die een merk (bedrijf, product, dienst of concept) biedt aan de afnemer/eindgebruiker. Dit kan zijn gebaseerd op productkenmerken, kwaliteit, prijs, service, merkimago, of een combinatie van deze factoren.

Wat wordt met branding bedoeld?

Met branding wordt bedoeld het advies over het ontwikkelen of versterken van de merkidentiteit, waaronder logo-ontwerp, merkboodschap, kernwaarden en merkpositionering.

Wat behelst product-/conceptontwikkeling?

Het adviseren over mogelijke strategieën om een product of dienst uit te breiden naar een concept op basis van marktanalyse en consumentenbehoeften wordt verstaan onder product-/conceptontwikkeling.

Wat is het beste marketingadvies?

Marketing is maatwerk en afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen die jij als ondernemer hebt met je merk (bedrijf, product, dienst of concept).

Wat is het ei van Columbus?

Het ei van Columbus is een uitdrukking waarmee een simpele oplossing voor een moeilijke opgave bedoeld wordt. Zo is het volgens THE EGG ook met marketing. THE EGG houdt het simpel en laat zien hoe het werkt.

Wat wordt bedoeld met 'appeltje, eitje'?

'Appeltje, eitje' is een uitdrukking en betekent dat iets makkelijk is, iets wat zo te doen is. THE EGG houdt de basis principes van marketing graag makkelijk en toegankelijk voor iedereen. THE EGG laat zien hoe het werkt.